lørdag 8. august 2009

En av mine favoritter.


Denne bysten han jeg kjøpt på Traktøren i Bogstadveien for to år siden. Den kostet 1119,-
Jeg og min samboer hadde vært på en fest, og som vi alltid gjør så gikk vi hjem. Da vi gikk forbi vinduet til traktøren så jeg denne i sidesynet, og da jeg snudde meg og fikk øye på den var det som om jeg oppdaget gull. Jeg hadde lett etter en slik metallbyste i mange år. Hver gang jeg så en slik på film eller i en serie, ble jeg helt ifra meg og jeg hadde prøvd å google det flere ganger men fant det ingenplass. Så da jeg fant denne, klokken tre på natta en fuktig kveld, hadde jeg så lyst på den at jeg faktisk vurderte å campe utenfor butikken til de åpnet. (Det var søndag dagen etter og de åpnet ikke før ti på mandag, så jeg skal være glad samboeren min overtalte meg til å ikke gjøre det.) Men mandagen etter troppet jeg opp og pekte stolt på den og sa: "Den skal jeg ha," og jeg hadde bestemt meg allerede på forhånd, at jeg ikke brydde meg om hva den kostet. (Og jeg syntes ikke tusen kroner var så rent ille heller,) Så bar jeg den hjem tullet inn i en søppelpose (Fordi det regnet den dagen) Den er rimelig tung å bære i lengden, men jeg var bestemt på å ha den resten av livet uansett hvor jeg skulle være. (På denne tiden bodde jeg med en venninne på Carl Berner, mens min nåværende samboer da kjæreste, bodde på majorstua med en venn) Jeg er så glad i denne bysten. Det er noe av det kjæreste jeg eier. (Den og regnjakken min som jeg kan legge ut bilde av en annen gang, er sånne gjenstander jeg har brukt årevis på å lete etter...)

Hver gang jeg kjøper en ny fin kjole, kan jeg stolt henge den opp på bysten min. Men mest lar jeg den bare stå der naken, med noen fine smykker på, for den er så nydelig slik den er.

Hva er din favorittgjenstand?

5 kommentarer:

 1. Så utrolig fin. Jeg ønsker meg også en byste, for å henge nye fine kjoler på!;) Men det er visst ikke så lett å få tak i...

  SvarSlett
 2. Ååå, den är UNDERBAR!!! Och vilken fin historia du hade till!!! Önskar jag hittade något liknande - har letat en byst länge, men ingen funnit - vet inte vilka affärer som skulle kunna ha en?!?
  Hittade din blogg genom Maya, och tycker den är jättefin!!!

  Kram Lycke

  SvarSlett
 3. Takk for kommentarer. Fant en lignende byst på den butikken i toppen av oslo city i dag, akadezia ... nei, noe sånt. De har en litt fyldigere byste for 799 og halv pris av det ;) stikk innom davel :)

  SvarSlett
 4. har du sett noen i det siste? Leter også etter en sånn en, men finner ikke :s

  SvarSlett

Fordi små ord gjør dagen litt større.