fredag 16. oktober 2009

Prikkiga katt og ti kroner for et fat.


Da min herlige samboer var så snill å ta meg med på en overraskelsestur til Gøteborg, ble jeg veldig glad. Vi bodde på hotell og spiste god mat og holdt hender gjennom trange gater med solen lekende på nesene våre. Også kom vi over en nydelig interiørbutikk som het prikkiga katt, eller noe i den duren, jeg husker ikke. Men det var tre etasjer med vintage og gammelt og nytt og kombinert, og det var himmelsk. Da jeg kom inn sa jeg: "Hvis jeg ikke finner noe her, finner jeg aldri noe," og jeg fant noe, dette fatet.

Og det kostet bare ti kroner. Det var gjemt helt øverst på loftet sammen med hellokitty vaffeljernet og de knæsje perlesmykkene. Og da endelig, da jeg kom hjem, kunne jeg finne plass til alle telysholderne mine, som bare hadde stått litt som ensomt rundt omkring.

I morgen blir det loppis.
Ha en fin helg alle sammen.

4 kommentarer:

 1. Hei Sanne!
  Nydelig det fatet du kjøptet. Passer fint å samle telysene sine på:) Og så digger jeg uglebildet ditt! Tøff måte å bruke wallsticker på synes jeg.
  Kan jeg låne noen bilder fra bloggen din og lage et innlegg om den? Jeg synes du viser så mye fint, veldig inspirerende!

  Maya

  SvarSlett
 2. FrkMaya, nå smeltet du hjertet mitt. Selvfølgelig skal du få lov til det, det gjør meg beæret ;)

  Takk,

  SvarSlett
 3. Æ elske leiligheta di Sanne.
  Du e så flink!

  SvarSlett

Fordi små ord gjør dagen litt større.