søndag 11. oktober 2009

Wallstickers i to deler.


I sommer satt jeg på Panduro sine hjemmesider og tenkte at jeg hadde lyst å gjøre noe fint her hjemme, gjerne noe kreativt, men da lysten var større enn tiden, ble det bare til at jeg kjøpte dette klistremerke som jeg festet rett opp på veggen slik det så ut på tegningen da jeg fikk det. Jeg ble aldri fornøyd, men fikk ikke tid til overs til å gjøre noe med det... Men, så ble det frihelg, og jeg har tuslet fram og tilbake i leiligheten i mange timer og sett meg om, og da jeg i tilegg kom hjem fra loppemarked i morges (Majorstua Peik) hadde jeg fått med meg en ramme som jeg hang på kjøkkenet. Da kom det til meg i et pang, og dette ble det ene resultatet:
Men siden jeg nå hadde masse klistrelapper til overs, måtte jeg jo finne plass til dem også, og jeg gikk ikke mange rundene før jeg så muligheten i dette bildet, bare motsatt av det jeg hadde gjort med rammen inne på kjøkkenet. Nå er jeg superfornøyd og liker klistremerke ekstra godt.

2 kommentarer:

  1. Så utrolig fint! Dette likte jeg! Og spesielt med det lille pianoet. Rett og slett skikkelig fint :)

    SvarSlett
  2. Ja, jeg burde faktisk lage et helt innlegg om det røde pianoet mitt, men jeg har bare aldri kommet så langt. Men jeg virkeligvirkelig elsker det:):) tusen takk!!

    SvarSlett

Fordi små ord gjør dagen litt større.