søndag 29. november 2009

Fargeglade dager og en klem.


 
 
Jeg er så glad i søstrene grene, og at de selger lerret så billig. For under tretti kroner har jeg laget det bilde dere ser, collagen. Jeg har bare klipt bilder ut av interiørmagasinet som jeg elsker rom123, og limt dem på med decopage. Rammen er kjøpt på Mique, bilde er av en tagging som var i en periode utenfor døren vår og hånden er min, lyslenken er kjøpt på Ahlens, vasene fra Rice er kjøpt på Sprell på Grünerløkka og sist, men ikke minst, lp coveret har jeg fått helt gratis men bare elsket bilde som var på forsiden. Så da er endelig radiobenken min blitt pyntet. Jeg skal selge det bilde, så jeg får lage et nytt etterhvert. Men det skal jeg nok klare.

Håper alle har en fin første søndag i advent.

2 kommentarer:

 1. Så utrolig kreativ du er. Det er akkurat som jeg kjenner luktene du beskriver når jeg leser hva du har skrevet...spennende å se hva du lager. Mads er forresten veldig fornøyd med gitaren:-) Ha en finfin søndag du også. Vi har vært på juletretenning i borettslaget i dag-Mads har møtt nissen og spist pepperkaker. Han var målløs...
  Klem fra Therese

  SvarSlett
 2. Så søt du er Therese. Nå gleder jeg meg til å komme i barnehagen i morgen å snakke med Mads om alt det fine han har sett i dag. :)

  takk for kommentar, jeg ble så glad da jeg så at du hadde kommentert :):)

  Vi sees i morgen :)

  SvarSlett

Fordi små ord gjør dagen litt større.