onsdag 9. desember 2009

hjemmekos!


 
 Har fått gjort om her hjemme og endelig tatt noen bilder på søndag som ble i dagslys. For det er jo så forferdelig å ta bilder inne nå i mørketiden. Har flyttet litt om på ting og det ble litt mer fargerikt her inne. Alt er ikke som jeg vil ennå, men jeg er fornøyd. Men gulvteppet trenger nok utskiftning og jeg leter desperat etter en gulvlampe. Men alt i sin tid, nå tror jeg at julen bare må komme... Så får jeg heller tenke på slikt på nyåret. Jeg pynter ikke til jul i år, for jeg reiser hjem til Nord Norge over romjulen likevel...


4 kommentarer:

 1. Litt stress å få tatt bilder i dagslys på denne tiden ja. Stresser litt med den selv. Men bildene ble jo fine. Jeg likte sofaen. Jeg la kommentar under innlegget under her. Men kanskje du ikke så det. Jeg bare lurte på om jeg kunne linke til bloggen din i et lite innlegg? Jeg er blitt litt påvirket av deg skjønner du. Når det gjelder rammer. Hihi. Og her var det jo mer rammer i dette innlegget også :)

  SvarSlett
 2. Joda, jeg så at du ville linke, og jeg skrev at det hørtes fint ut :) så du er hjertelig velkommen til det, jeg blir bare glad :)

  Det er fint å påvirke, fargene dine tror jeg påvirker meg ;)

  SvarSlett
 3. Så hyggelig å komme over bloggen din(faktisk pga linken til Blandet loft:)!
  Her var det utrolig mye fint :)

  SvarSlett
 4. Tusen takk for at du stakk innom Vibeke! :) Blandetloft er søt som har laget et inspirert innlegg om meg :):) sånt kan man like!

  SvarSlett

Fordi små ord gjør dagen litt større.