mandag 21. desember 2009

Neste år.


Jeg vet det er mørke bilder, jeg gleder meg til det blir lysere ute slik at det blir finere bilder. Men dette blir det beste jeg får til nå. Har prøvd alt. Måtte bare vise fram. Siden jeg leier og helst vil beholde depositumpengene mine, vil jeg ikke spikre så mye i veggen, derfor har jeg lyst å lage en vegg med bilder som står på gulvet. Nå er det foreløbig bare to bilder dog, men det er påbegynt prosjekt som skal fortsettes når jeg kommer over noe annet fint. Blomsterpotten har jeg laget selv med å decopagere en hermetikkboks som en gang har vært mais i og lampeskjermen kjøpte jeg på loppemarked for lenge siden, og nå sitter den oppå høytaleren vår i stua og lyser alt den kan.

Sånn, det var alt for i dag.

Hilsen Sanne M

2 kommentarer:

  1. OI det hørtes kjempe smart ut.. Mener du da en plate eller noe som retter seg opp mot den vanlige veggen, og på den platen har du bilder på..eller?? Jeg missforstod kanskje helt nå. Hehe.
    Men den lysestaken under her var jo nyyydelig, så heldig du var da. Og den lampen, så stilig med de rysjene ned på den, skikkelig kul!

    SvarSlett
  2. Nei, jeg tenkte bare at jeg skulle sette bilder nede på guvlet etter veggen, uten å feste dem på noen slags måte. Men samboeren min likte det ikke, så da blir det ikke til det likevel :) Men da skal jeg heller prøve noe annet...

    SvarSlett

Fordi små ord gjør dagen litt større.