lørdag 30. januar 2010

Mikkel rev, to kjoler og mange andre ting jeg har laget.

 
Fikk plutselig for meg, at sløyfer festet til brosjer, kan live opp ethvert plagg. Jeg blir fort lei klær jeg kjøper, men hvis jeg kan forandre litt på dem, bruker jeg dem lengre. Disse var veldig enkle å lage, gjorde det i går kveld. Og skal lage ca hundre flere, fordi det var så gøy. I sommer begynte jeg å sy på en sommerkjole, med samme stoff som den siste sløyfen, den er snart ferdig, det er bare detaljer igjen, men har ikke giddet å gjort noe siden jeg ikke får brukt den nå midt på vinteren likevel, men gleder meg til dagene er varme nok til at jeg kan gå med  den:

I høst strikket jeg dette skjerftet, jeg liker så godt når det er mange farger, og dette var i knappeperioden min, så jeg har sydd på mange knapper i forskjellige farger.
 
Også, i høst, så sydde jeg denne kjolen. Hadde ikke mønster, bare gikk på måfå. Men ble ganske glad i den likevel. Og her også, var jeg i en knappeperoiode. 

 
Også har jeg begynt å strikke luer. Den sorte strikket jeg i går, og den fargerike strikker jeg før jul. Da hadde jeg aldri strikket luer før, og tenkte jeg skulle bare se om jeg klarte det. Jeg fulgte ingen mønster. (Jeg hater mønster) 

 
Og sist, men ikke minst. Det skal være karneval i barnehagen snart. (Som jeg jobber i) Og da er tema hakkebakkeskogen, så da hadde jeg så lyst til å gå som Mikkel Rev. Og etter litt fram og tilbake i går kveld, så ble dette resultatet.

 
  

Sånn, det var alt jeg fikk gjort i går. 
Nå er det lørdagsmorgen, og jeg skal fyre i peisen, spise vaffelkaker, gå på biblioteket og holde hender med kjæresten min. Så i kveld, skal jeg se om jeg blir kreativ igjen. Det skal man rett og slett ikke se bort ifra.

Ha en trivelig lørdag, alle sammen.

Hilsen Sanne M

10 kommentarer:

 1. Du kommer til å bli verdens fineste rev. Kanskje du kan bruke en av sløyfene også. Rever er jo litt fine av seg.

  Klem!

  SvarSlett
 2. Jeg blir helt imponert her jeg sitter, og føler meg som en som ikke kan noen verdens ting!! haha :-) Nå fikk jeg lyst til å sette meg ved symaskinen i kveld. Ha en fin Lørdag Sanne.
  Klem fra BlandetLoft

  SvarSlett
 3. Å herregud å produktiv du er!!
  Fantastiske ting du tryller frem..Blir super imponert her jeg sitter med hakeglepp*ler*
  HAkkebakkeskog genseren..Den kunne jeg gått med hvilken som helst dag*ler*
  Digget den!!
  Du er fantastisk go..Fingernem:)

  SvarSlett
 4. Hei din skjønne lille ting:)

  Så klart det er greit at du linker:)
  Det er jo bare stas!!
  Super koselig det..Gleder meg til å se fatet ditt*glise*

  SvarSlett
 5. Så utruleg mykje fint du har innpå her! Eg kom tilfeldig innpå bloggen din, men kjem gjerne innom ofte! Her var det så mykje fint, at eg gledar meg til å sjå meir! :-)

  SvarSlett
 6. Tusen takk for fine ord.

  Morsomt at du har har funnet tingene mine på Epla for så å finne bloggen min. Jeg har nemlig bevisst ikke lagt opp noen direkte link mellom blogg og Epla. Delvis pga at jeg nyter å blogge litt anonymt, og delvis fordi Epla er søm og strikk mens bloggen er mest interiør. Men om man er en klok kvinne(som du åpenbart er) er det ikke så veldig vanskelig å legge to og to sammen;)

  Flott blogg og artige ting du lager. Jeg er heller ikke så glad i mønster og oppskrifter;)

  Ha en god (kreativ) helg!

  Klem Pink Lady

  SvarSlett
 7. Så utrolig produktiv du har vært da!! Ikke dårlig ;-) kjempesøt kjole!
  Veldig morsom ide med personlig almanakk og, vurderer en sånn selv nå ;-)

  SvarSlett
 8. Blir utrolig imponert både over mengden du får lager og over hvor fine ting du lager! Og den tipien din var noe av det kuleste og stiligste jeg har sett på lenge:)

  SvarSlett
 9. Tack för din kommentar! Fin blogg du har!

  SvarSlett
 10. Hei!
  Så mange fine ting du har laget.Ser ut til å være en svært kreativ og produktiv dame. Likte den gule sommekjolen veldig godt. Fint stoff! Takk for kommentar inne hos meg, da fant jeg fram til deg. Hit skal jeg komme igjen:) God søndag!

  SvarSlett

Fordi små ord gjør dagen litt større.