onsdag 27. januar 2010

Tipi for store og små

Det er kaldt ute. Oslo er et postkort fra langt, langt borte. Vi holder hender mot Maxbo. Mannen som ekspiderer oss har mistet livsgnisten sammen med flisene på gulvet. Vi kjøper fem runde pinner for tilsammen 211 kroner. Pinnene er 220 cm, og det går helt fint å få dem på bussen. Vi har vært på Rainbow Tekstil og kjøpt åtte meter hvitt stoff, for 224 kroner. Så nå er vi klar til å reise hjem for å lage vår første tipi. Eller, han skal lage den for meg. Fordi han er den snilleste i hele verden og har lyst til å oppfylle alle mine drømmer.

Dette nydelig målbåndet har jeg kjøpt på Accesories, og endelig får jeg lov til å bruke det til noe fornuftig. Annet enn at det bare ligger i penalet mitt og ser fryktelig stilig ut. Jeg liker ugler. Særlig sånne som også er et målbånd. Han setter fem pinner mot hverandre og knyter toppen sammen med skolisser. (I mangel på annet tau i øyeblikket) Jeg sitter ved siden av å tripper og sier: "Er den ferdig snart?" eller "Det er verdens fineste tipi," Eller, "Nå blir alle drømmene mine oppfylt..." Han setter opp symaskinen i stua og syr sammen åtte meter stoff til ett stort stoff, som vi legger over pinnene. Og vips, etter to middager, hundre kyss og en tur ut, så har vi laget en tipi. Min egen lille tipi på soverommet. Jeg er så begeistret at jeg hopper.

Så nå er det bare tusen prosjekter igjen, for prosjekter har jeg alltid. Men nå har jeg iallefall en tipi som jeg kan sitte inni å skrive mine store mesterverk i. Og drikke kakao selvfølgelig, for det er jo det man hovedsaklig gjør i en tipi. Tror jeg...

Eller hva bruker man egentlig en tipi til? Jeg bryr meg ikke, for den ser så nydelig ut, at jeg er ganske sikker på at den kan brukes til alt. Åh, til og med te-selskaper!

Ha en nydelig og kreativ uke,
Hilsen Sanne M

9 kommentarer:

 1. For en utrolig nydelig tipi!!! Jeg vet hva den kan brukes til.. den kan brukes til maritabesøk, for jeg kommer gjerne og overnatter hos deg i tipien din!

  SvarSlett
 2. ååååååh.. VAKKART! :D
  Sku ønske æ hadde plass tel en sånn tipi: Kanskje æ kan få det når snøen smelte om noen tiår, og sola atter varme på terassen ;D hehe.. :D

  SvarSlett
 3. Kjempefiiiint.. men jeg har ikke plass=( meeen ute til sommeren kanskje? STIILIG!!

  SvarSlett
 4. hihi morsomt :-) Du er vel søt du! Håper du og dine får mange koslige stunder der inne ;-) <3 Men ååhh..som hun over nevnte, tenk å ha noe sånt ute til sommeren da. Det hadde vært kos det, og der har vi jo kanskje plass..

  SvarSlett
 5. den kan brukes til så mangt, men siden jeg ikke har uteområde der jeg bor nå, er det nok foreløbig bare til innebruk. :) Men det er koselig det også :) særlig nå på vinteren.

  takk for fine kommentarer.
  marita, jeg venter på besøk!

  SvarSlett
 6. ååååh, så søtt :D tipien din ble kjempefin :D du kan jo bruke den til romantiske kjærestekvelder? ;)

  SvarSlett
 7. Ååh såå gøøøøy :D :D Der kan jo man ligge å lese og tenke på vakre ting også!!!! Så herlig. Jeg skulle gjerne hatt plass til en slik en. Sydde HAN?? :O Det må jeg si, imponerende. Heldig du som har han :-) som lagde en tipi til deg. Og stilig ble den også.
  Du får kose deg masse der.

  Klem fra meg

  SvarSlett
 8. Trenger ikke låne teltet mitt nå.. FLOTT TIPI!Tigerklem!

  SvarSlett
 9. Den var kjempefin!!nå fikk jeg lyst å lage tipi jeg og!! god helgeaktivtitet for en superforkjølet liten jente og ekkelt vær kaldt ute..!

  SvarSlett

Fordi små ord gjør dagen litt større.