lørdag 7. august 2010

Fat på reise.

Det fine med New York er jo at det flommer over av søte små sære og merkelige butikker. De fleste inneholdt interiør og jeg og kjæresten min var på intensiv leting etter alle disse butikkene. Jeg har funnet ut at jeg vil ikke ha et helt service som matcher, jeg vil ha et service som består av mange forskjellige kopper og fat og bestikk som jeg finner litt overalt. Så i New York fant jeg fem tallerkener jeg bare elsker. (Tre på antropholog og ett på urban outfitters.)

Jeg pakket dem godt inn på vei hjem, inni masse klær og poser og silkepapir, og satt på den lange flyturen og tenkte at de kom til å knuse, de kom til å knuse, de kom til å knuse. Jeg kunne heldigvis puste lettet ut da jeg pakker ut av kofferten, og jeg ser at ALT er like helt.

For en lettelse!

Så da kunne jeg pynte litt med dem, gjøre litt om og bli glad for nye farger. Samtidig tok vi mange bilder i NY blandt annet med polaroidkamera vårt som jeg kjøpte på vestkantstorget for noen år siden. Har bare tapet bildene rett på veggen og hengt en ramme over uten glass. Sånt kan man like.


Nå skal jeg åpne en flaske vin og spise god mat!

Håper alle har en fin og kreativ lørdagsettermiddag!

Hilsen Sanne M

1 kommentar:

  1. Fine tallerkner! Noia å ha kusbare ting i kofforten, og alltid like lettende når det har gått bra / alltid like leit når det har gått ikke fullt så bra..

    Lurte på om du har noen tips til hvor jeg kan få tak i polaroidfilm.. DET skulle jeg så gjerne ha hatt..

    mvh Med et lekent sinn

    SvarSlett

Fordi små ord gjør dagen litt større.