lørdag 26. mars 2011

Med våren i vente.





Jeg er glad for at jeg bor i Oslo. Jeg er glad for at jeg kan stå opp en tidlig lørdagsmorgen og dra på en gjemt kafe på grünerløkka. For å se søppelkasser med øyne og søte tekanner på kremmerhuset. For at kjæresten min gidder å holde meg i hånda når jeg ligger på knær på blåkors for å lete gjennom boksamlingen etter bøker jeg ønsker å ta med meg hjem. For at solen kommer. For at den ligger i vinduskarmen når jeg våkner. Det er jeg glad for. Hva er du glad for?

Hilsen Sanne M

6 kommentarer:

  1. Jeg elsker tekanner! :) Har sett den søte elefantvarianten på kremmerhuset, men snill og grei som jeg av og til kan finne på å være har jeg ikke kjøpt den. Mannen synes nemlig vi har nok tekanner. Og av og til hører jeg på han, kryss i taket! :)

    SvarSlett
  2. Koselig budskap på koppen og vakkert glass :) Jeg er glad for at så mange er glad i meg og at jeg er GLAD ;)

    Ha en fin helg videre :)
    Klemmer fra Janne

    SvarSlett
  3. Hrmf, I gotta say, jeg er IKKE glad for meteren med nysnø som har kommet de siste par dagen!!

    SvarSlett
  4. Elefant-kannen var superfin. Jeg blir veldig glad ved tanken på elefanter, våren, trær, sjokolade og ville latter-kick med gode venner og unger som lager de beste oppfinnelser av papir, tape, perler, steiner og vill fantasi . Blandt annet :)

    Ha en fin helg!

    SvarSlett
  5. fine ting på bildene:) Det er viktig å ha evnen til å glede seg over de nære ting, de små ting i hverdagen:) Jeg er glad for familien min og det gjør meg glad å kunne gjøre andre glad:)
    Takk for at du minnet meg på det:)
    Lørdagshilsen fra Trine:)

    SvarSlett
  6. Jeg har veldig mye å være glad for! Men det jeg tenker på etter å ha lest det du skrev er at jeg savner Oslo. Bodde der i 7 år før vi flyttet til Igihuset...
    Klem

    SvarSlett

Fordi små ord gjør dagen litt større.