tirsdag 9. juni 2009

Hattemakerens teselskap.


Da min samboer var på studietur i Ungarn, Budapest, var han innom et enormt loppemarked og kom hjem med dette til meg. Et lite teservice som jeg umiddelbart forelsket meg i. Fatet det står på er i rustfritt stål, kjøpt for 49,- på Hemtex. Isskålen med muffins er kjøpt på Kremmerhuset for 29,-

Og flaskene som står i vinduskarmen er kjøpt på Deli Luca for ca. 49,- stykket. Jeg har aldri smakt innholdet, jeg syntes bare at flaskene var så søte og dekorative.

Og sist men ikke minst, bordet som servicet står på har jeg laget selv. Egentlig var det bare en stygg bordplate i ubehandlet treverk. Jeg hadde tapet liggende som jeg la oppå bordplaten, forså å feste bomullsblonder rundt kantene. Så stilte jeg bordplaten på en stålbunn jeg en gang hadde et hvitt fuglehus på. Jeg ble kjempe fornøyd, og det tok ikke lang tid i det hele tatt. Så har jeg lagt på tre forskjellige hekladuker som jeg har kjøpt på bruktmarked og loppemarked rundt omkring. Sånt koster ikke mer enn fem kroner stykket.


3 kommentarer:

 1. Måste bara få fråga var du fann de prickiga kopparna och faten?!? De är underbara!!!

  Kram Lycke

  SvarSlett
 2. Åh jag läste din andra blogg (jättebra!) och föstod att teservisen faktiskt var från Budapest..grr..har letat med ljus och lykta efter sådana...det var så underbara färger på dem!!!

  Kram Lycke

  SvarSlett
 3. Så morsomt at du har vært innom tatt av sanne bloggen min også, ja, der skriver jeg litt mer enn jeg legger ut bilder, slik som her. Greit å veksle litt på det :) tusen takk for at du gav meg så mange kommentarer, og fint at du likte. stikk gjerne innom igjen :)

  håper du finner lignende en dag. Det er fint å finne det man leter etter :)

  SvarSlett

Fordi små ord gjør dagen litt større.