søndag 25. oktober 2009

Gammel kommode blir ny.


For noen helger siden var jeg og samboeren min på et loppemarked på Grünerløkka og fikk med oss hjem denne kommoden. Den var etterlengtet av min kjære, siden jeg har tre og et halvt skap og han bare et halvt, nå har han fått litt mer plass. Og med litt oppussing av denne ellers kjedelige (Jeg gjetter ikea) kommoden, ble den ikke så verst. Men vet ikke om det er imidlertidig uansett. Vi får se om den vokser på meg. Var foresten på Uraniumborg loppemarked i går. Noen som var der? Det var jo ikke et loppemarked, men et antikvitetsmarked. Jeg fikk helt sjokk da jeg så de forskjellige prisene. Jeg nektet å kjøpe noe, og gikk skuffet tomhendt hjem. I dag skulle vi egentlig opp på birkelunden, men siden det regner, så får det bli neste søndag. Nå frister sofaen mye mer.  

4 kommentarer:

 1. en helt spesielt kul kommode!! grattis!

  SvarSlett
 2. oi, tenk at jeg ikke har funnet bloggen din før i dag :D her var det jammen meg mye fint altså :D jeg legger deg til i readeren min og følger deg videre jeg! alltid kjekt med nye, inspirerende blogger :D

  SvarSlett
 3. Hei Sanne!
  Så fint at du likte tingene fra nettbutikken Marie Marolle!
  Nå har jeg scrollet litt nedover her, og jeg synes det er så fint med masse fotografier hengende rundt. Herlig med foto på kleshenger!
  Kommoden fikk jo en fin makeover med glade knotter og russisk dame også.
  Ha en glad lørdag!
  Hilsen Kaspara

  SvarSlett

Fordi små ord gjør dagen litt større.