tirsdag 28. september 2010

Solrik entre.

Fikk så lyst å pynte litt i vinduskarmen ute i gangen nå som solen skinner så fint inn gjennom vinduet på ettermiddagene. Jeg har en ting for å ta vare på tinnbokser, så nå har jeg gått amok og dekopagert noen og gjort noe om til blomsterkasser og andre om til stearinlysholdere. Over har jeg hengt en gammel trepinne jeg fant ute etter to tråder og på den har jeg hengt origamifugler i alle regnbuens farger.

Stolen er en helt vanlig ikea klappstol. (Jeg har ca tusen av dem i tilfelle man trenger flere stoler for en fest eller en middag eller hvis man ikke lenger gidder å stå) Så jeg har pimpet den litt opp. Det var veldig enkelt, men utrolig morsomt. Man bare vrangsyr to stoffbiter mot hverandre og legger på en pute, og vips, så har du en mye penere stol enn du hadde i utgangspunktet. Så nå kan noen sitte i gangen å hvile...

Håper alle har en strålende høstkveld. Selv har jeg og kjæresten min hatt piknik oppe på det mørke loftet med levende stearinlys og kinamat. 

Hilsen Sanne M

5 kommentarer:

 1. Så tøft det ble i vinduskarmen ;) Lur ide med stolen ;) Så romantiske dere er ! rørende :)

  Kos dere resten av kvelden og :)
  Klem fra meg :)

  SvarSlett
 2. picnic på loftet....spennende og romantisk. Fint i gangen med blomster i artige potter og fine stoler:-)

  Klem fra Trine:-)

  SvarSlett
 3. Hei og tusen takk for besøk på bloggen min - veldig hyggelig:) Kjempefine potter du har i vinduskarmen. Som den læreren jeg er så suger jeg ideen til meg:) Klem fra Lill (hjertelill)

  SvarSlett
 4. Det ble rett og slett kjempefint!

  ØNsker deg en flott helg med hilsen fra Mimmi-Leone

  SvarSlett

Fordi små ord gjør dagen litt større.