torsdag 11. november 2010

Det kommer. Det kommer.

Jeg synes at det er så vanskelig å ta bilder nå som vi går inn i den mørke perioden. Som regel er jeg jo ikke hjemme fra jobb før etter at det har blitt mørkt, og drar jo før det har blitt lyst. Så det kommer noen innlegg framover, må bare vente til søndag, da er jeg hjemme mens det er dagslys og gleder meg til å legge ut bilder av ting jeg har laget eller pyntet med eller funnet på. 

Jeg har valgt forlover nå. Eller, forlovere kan jeg vel heller si. Jeg klarte ikke å bestemme meg, så av vennegjengen min (der vi er ni jenter om jeg inkluderer meg selv) valgte jeg ... Alle åtte. Det blir mange. Men herregud, det blir koselig!

Var å prøvde brudekjoler og fant ikke EN jeg likte. Takk gud at mamma og tante skal stille opp med å sy meg kjole, hvis ikke vet jeg ikke hva jeg skulle gjort. Skulle gjerne lagt ut bilder av kjolen vi har tenkt å sy, men vil ikke risikere at min forlovede går inn å ser den. For den er frykelig hemmelig!!

Håper alle får en fin helg

Hilsen Sanne M

5 kommentarer:

 1. åhhhh, så spennende:) Får sommerfugler i magen på dine vegne:)
  Fint med 8 forlovere og skreddersydd kjole da:) Lykke til med forberedelsene:) Nydelige kopper:)

  Fredagsklem fra Trine:)

  SvarSlett
 2. Åå, så gøy at de skal sy kjolen til deg. Det må jo bare bli drømmekjolen!! Klart det er temmelig hemmelig. Blir spennende å se den når den har vært i bruk ;)

  Det er min første tur innom bloggen din - måtte jo ta en titt ettersom du var ukens blogger : )
  Nå skal jeg "saumfare" resten av bloggen.
  God helg!

  SvarSlett
 3. herlig!!! nei, det er jammen ikke mange kjoler som er fine. Jeg har vært å sett 5-6 ganger og har ikke funnet en jeg liker enda :( jeg og vil ha en mamma og tante som kan sy drømmekjolen!
  -UroGuro

  SvarSlett
 4. Kjenner meg så veldig igjen, sliter med å få ut innlegg i dette lyset (fraværet av lys...)! 8 forlovere, yay, det blir digg! :)

  SvarSlett
 5. Det blir sikkert litt av en fest med åtte forlovere! Så gøy:)
  For noen vidunderlige herlige farger på koppene dine*
  Lykke til videre med planlegging! Husk å sette deg ned innimellom på selve dagen for å suge til deg innrykkene og minnene...timene går så altfor fort!

  SvarSlett

Fordi små ord gjør dagen litt større.