onsdag 5. januar 2011

Traktorvafler!Fikk mange gaver av min kjære på bursdagen min i romjula, og dette var en av dem. Moods of Norway vaffeljern. Jeg elsker vaffler. Gjerne med smør og nugatti. Og hjerter er jo søte, men traktorer! Du så kult. Har spist traktorer i hele romjulen og skal spise noen i kveld også. Kommer flere innlegg etterhvert med andre søte ting jeg fikk, har bare litt dårlig tid her på nyåret. Bra ikke "å stresse ned" var et nyttårsforsett, selv om det kanskje burde ha vært det.

Inntil neste gang,
ha det super fint!

Hilsen Sanne M
(Noen bilder legger seg feil vei, selv om jeg har bedd dem om å ikke gjøre det, kan noen fortelle meg hvorfor? Jegbeklageriallefalldette)

12 kommentarer:

 1. Hei på dæi og godt nytt år!
  Så heldig du e som fikk det hærlige vaffeljærnet av din kjære. Vaffeljærnet fra modds of norway står også på min ønskeliste:)
  Håpe du får en fin kveld
  klæm

  SvarSlett
 2. forsto veldig lite da jeg så bildet av traktorvafler i et innlegg tidligere:) Nå forstår jeg:) utrolig stilig da, her i huset liker vi vafler meget godt:) Har til kveldsmat sikkert 3 ganger hver måned:) Jeg liker dem best med smør og sukker, mens resten av familien vil ha ost, syltetøy og rømme:) Lurer på om jeg må ønske meg i bursdagsgave, eller skal jeg kjøpe et til meg selv, mon tro?
  Onsdagsklem fra Trine:)
  Liker stuesenga godt også stæsjet over:)

  SvarSlett
 3. Hei fant bloggen din for første gang i dag. den er veldig fin, vil gjerne følge deg videre. Råkult vaffeljern da:)Likte også veldig godt hvordan du hadde hengt opp bildene i forrige innlegg:)Ha en fin kveld.Furuheim

  SvarSlett
 4. Hei på deg og godt nytt år! Så kule vaffler, fulgte det med vaffelmix eller? Moods of Norway er så bra, de lager jo de fineste klær;) Kos deg med vaffler, tenker de er ekstra gode i traktorform;)

  SvarSlett
 5. Fantastisk gave - fantastisk jern! Er like paff av dette fantastiske vaffeljernet enda jeg.. :)

  SvarSlett
 6. Kuleste vaffeljern og ikke minst kuleste mannen som kjøpte dette!!Nå står den på morsdagsønskelisten min,hihi.alt for lenge til bursdagen min;)
  Kul blogg,flotte interiør stiler og tips=)
  Karin

  SvarSlett
 7. Hvor blæren er den største! Sejt!

  SvarSlett
 8. kult jern men ikke så veldig praktisk da det minste hjulet ikke blir skikkelig stekt.

  SvarSlett
 9. Heisann.
  Føft vaffeljern og kule vaffler.
  Har surfet rundt på bloggen din og jeg må jo bare si... Leken blogg du har med de mest fantastiske og fantasifulle ideer ;)
  Ha en flott helg ;)

  SvarSlett
 10. Jeg Vil Ha!!!!
  God helg!:)

  Klem, Janni
  Duse Pasteller

  SvarSlett

Fordi små ord gjør dagen litt større.